CAP&Design - Inhousedagen 2022

Missa inte höstens främsta inspirationsboost!

Inhousedagen är en heldag för alla som arbetar inhouse. Låt dig inspireras och utvecklas av eventets kunniga och erfarna talare – tillsammans med branschkollegor.

Föreläsare med stor kunskap delar med sig av sina tankar och erfarenheter. Inhousedagen samlar kompetens inom kommunikation, design och varumärkesbyggande, och är till för att ge dig på inhouseavdelningen den inspiration och kunskap du behöver i vardagen. Kort och gott: Här samlas kompetens för att ge dig den inspiration och kunskap du behöver i vardagen.

En kick-off för inhouseavdelningen.

Välkommen till Inhousedagen!

 


 

:: TALARE ::

”Byrådoktorn” som hjälper marknadsavdelningar

Håkan Bodman har som konsult sedan 1986 hjälpt över 300 företag och organisationer inom drygt 30 olika branscher. Under de senaste 10 åren har Håkan bland annat gjort sig känd som ”byrådoktorn” genom att ha hjälpt ett stort antal marknadsavdelningar att utveckla sina inhousebyråer samt många reklambyråer med att utveckla och effektivisera sina verksamheter på olika sätt.

Utöver detta är Håkan sedan verksam som lärare, handledare och examinator vid IHM Business School i Stockholm inom affärskommunikation och affärsmannaskap. Håkan har också undervisat och genomfört kundanpassade utbildningar på Berghs School of Communication inom marknadsföring och affärsstrategisk planering.

Håkan Bodman kommer bland annat att prata om den digitala utvecklingen, sociala medier, konjunkturkänslighet och utmaningen kreativitet.

 


 

Med rätt processer är alla kreatörer

Mattias Sjöstrand är juristen som lämnade Deloitte för att bli kreativ chef i reklambranschen. Sedan femton år tillbaka föreläser han regelbundet på skolor och universitet i ämnet kreativa processer. I en tid där det blir allt svårare att vara unik i sitt erbjudande menar Mattias att vi behöver aktivera vår medfödda kreativitet för att istället särskilja oss genom fantastiska kommunikationslösningar. Det som krävs är verktyg och processer som alla – alldeles oavsett vad man normalt arbetar med om dagarna – kan lära sig.

Mattias har genom åren hjälpt ett antal inhousebyråer och externa byråer att höja sin kreativa nivå. Under detta pass utmanar han vedertagna sanningar om kreativt arbete och ger konkreta råd och verktyg för hur man kan förlösa kreativitetens kraft, vare sig man arbetar ensam eller i team.

Mattias på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mattiassjostrand/

Mattias talarprofil hos Bokadero: https://www.bokadero.se/mattias-sjostrand

 

 


Fler inspirerande talare presenteras inom kort.

Markera datumet i din kalender redan nu.

 

CAP&Design - Inhousedagen 2022

Kostnad

Early bird - Begränsad tid
3790 SEK exkl. moms

Ordinarie pris: 4990 SEK exkl. moms
Studentpris: 1290 SEK inkl. moms

Behöver er organisation e-faktura? Beställ biljetter genom formuläret för e-faktura (avser ej PDF).

Datum & tid

torsdag 10 november
, kl 9:00-
17:00

Adress

Folkungagatan 90 - Konferens och Möten
Folkungagatan 90, 116 22 Stockholm

Mer information

Hör av dig till oss på event@capdesign.se

Partner

Vill du också bli partner? För mer information kontakta daniel.wahlgren@agi.se