Min läslista

Din läslista är tom.

Sök på capdesign.se

Designlayout

PORTFOLIO Eduard Agafonov | 2018-04-16
Annons

http://designlayout.se/

Vi är – DesignLayout och vi är här för att skapa digitala och visuella produkter i alla format, vi koncentrerar oss på videoproduktion, digital design, visuell stil.

Vi ger av oss själva för att skapa goda slutresultat för våra kunder.

Vi har möjlighet, technology, kunskap och erfarenhet för att skapa olika typer av visualisering produkt så som: Webbsidor; 2D reklam i vektorgrafik style; 3D render reklam av dina produkt; video editing och montage; 3D modelering, Uvmapping, texturering och rendering (inklusive för spelföretag).

På samma gång erbjuder vi också tjänster för 3D Printing och ”utskrifter storformat”.

Eduard Agafonov
Vi är – DesignLayout och vi är här för att skapa digitala och visuella produkter i alla format, vi koncentrerar oss på videoproduktion, digital design, visuell stil. Vi ger av oss själva för att skapa goda slutresultat för våra kunder. Vi har möjlighet, technology, kunskap och erfarenhet för att skapa olika typer av visualisering produkt så som: Webbsidor; 2D reklam i vektorgrafik style; 3D render reklam av dina produkt; video editing och montage; 3D modelering, Uvmapping, texturering och rendering (inklusive för spelföretag). På samma gång erbjuder vi också tjänster för 3D Printing och ”utskrifter storformat”. Webbplats
http://designlayout.se/

Allt av Eduard Agafonov

Annons
Annons
Annons