Min läslista

Din läslista är tom.

Sök på capdesign.se

Motion graphics för Svenska kyrkan
Rikard Häll
45866

Motion graphics för Svenska kyrkan

PORTFOLIO Rikard Häll | 2019-09-12
Annons

Svenska kyrkan i Skövde har en mängd olika konfirmationsgrupper för ungdomarna att välja bland. Men hur når man sin målgrupp och får fram sitt budskap på bästa sätt?

Att använda sig av Motion graphics i digitala medier känns som ett självklart val i dagens samhälle och speciellt mot en ung målgrupp.

It’s just me! tog fram idé, storyboard och producerade hela videon, direkt anpassat till målgruppen. 
Filmen visas inte enbart på kyrkans egna sociala medier och webb, utan även på deras digitala skärmar i kyrkans lokaler.

 

Rikard Häll
It’s just me! Or is it? En designstudio – specialiserad på grafisk design, motion graphics och illustration. It’s just me är en explosion. Eller en tratt. Ett utlopp helt enkelt för kreativitet och skaparglädje. Jag gör det för att jag älskar det, jag måste göra det. Med tydliga idéer och starka koncept i grunden skapar It’s just me kännedom och bygger varumärken. Men är det bara jag, frilansande Rikard Häll? Näe, inte direkt. Med mer än 10 år inom reklam- och brandingvärlden har jag skapat ett stort kontaktnät och kan på så vis hjälpa dig med alla typer av uppdrag – från trycksaker till webb, film och vidare. It’s just me! Webbplats
https://www.itsjustme.se

Annons
Annons
Annons