Tävla i Procreate

TEXT 

Lamin Kivelä

ÄNDRAD 

2020-06-25

 | 

PUBLICERAD 

2020-06-25
Gillar du att knuffa runt pixlar och illustrera i appen Procreate på Ipad eller Procreate Pocket på Iphone, kan tävlingen Procreate Art Price vara något för dig. Deadline 1 juli 2020.

Procreate Art Price – SkärmdumpDet är Australiensiska Savage Interactive som utvecklar appen Procreate för rasterillustration på Ipad och Iphone och nu kör de tävlingen Procreate Art Price, för användare av appen.

Enligt briefen på sajten ska tävlingsbidraget ”visualisera konceptet illusion, i ett unikt verk som är skapat enbart i Procreate eller Procreate Pocket.”

Procreate Art Price har en öppen kategori och en där enbart studenter får delta. Enligt riktlinjerna på sajten för tävlingen är det tillåtet att lämna ett bidrag per kategori. Är du behörig student kan du alltså delta i både den öppna kategorin och i kategorin för studenter.

Första pris i den öppna kategorin är 5 000 amerikanska dollar och andra pris är 2 000 dollar. I kategorin för studenter är första pris 1 000 dollar och andra pris 500 dollar.

Gå in på sajten för tävlingen för att ta del av exakta regler och villkor samt möjlighet att registrera dig för att delta.