Nya smarta stylusar från Wacom

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2019-06-25

 | 

PUBLICERAD 

2019-06-25
Wacom lanserar nya Bamboo Ink och Bamboo Ink Plus för Windows Ink Workspace och andra tryckkänsliga applikationer.
Bamboo Ink.

Stylusarna har en förbättrad design och har optimerats för att passa specifika behov för de som antecknar eller skissar på kompatibla Windows 10 PC-datorer. Bamboo Ink är skapad främst för de som vill ta handskrivna anteckningar eller markera i dokument. Bamboo Ink Plus är designad för de mer kreativa användarna som enkelt vill skissa eller rita direkt på skärmen.

– Bamboo Ink och Bamboo Ink Plus ger en valmöjlighet av stylus med hög precision som kan attrahera flera olika användare som uppskattar möjligheten att rita eller skriva på sin PC, var de än är – hemma, kontoret, skolan, flygplanet, parkbänken, överallt, säger Heidi Wang, senior vice president på Wacoms Ink Division, och fortsätter:

– Genom att omvandla varje linje till en precis digital avbildning av våra tankar och fantasier, kan dessa nya smarta stylus hjälpa oss att ta fram den visuella tänkaren och kreatören i oss. Vi är nyfikna på att se vad människor kan skapa med Bamboo Ink and Bamboo Ink Plus.

Som ett resultat av Wacom och Microsofts strategiska samarbete inom UPF, Universal Pen Framework, som startade 2016, så är Bamboo Ink och Bamboo Ink Plus optimerade för Windows Ink och fungerar med en stor mängd enheter som har pennstöd.

Bamboo Ink Plus.