Wacoms nya Cintiq – för nybörjare

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2019-08-23

 | 

PUBLICERAD 

2019-08-23
Cintiq 22 är framtagen för att förbättra den digitala kreativa upplevelsen för konst- och designstudenter, entusiaster och aspirerande proffs.

Cintiq 22 följer nyligen lanserade Cintiq 16 och är företagets nya stora ritskärm som kombinerar Wacoms pennteknik och en stor skärm för komfort, kontroll och produktivitet. Den nya ritskärmen är specifikt designad för vissa kreatörer och designers som vill ha Wacom-upplevelsen men kanske inte behöver alla avancerade funktioner som finns på Wacom Cintiq Pro-skärmarna såsom 4K upplösning, färgprestanda och optisk bindning för klarare bild.

— Wacoms serie av kreativa ritskärmar har länge använts av professionella inom illustration, animation, spelutveckling, industridesign och fotografi och utkomsten av det som skapas av dessa alster berör oss alla flera gånger varje dag, säger Faik Karaoglu, vice vd Creative Business Unit på Wacom, och fortsätter:

— Allt från senaste sedda animerade filmen från Hollywood eller senaste spelade tv-spelet till de sportiga nya skorna du nyss köpte, så har Wacom garanterat haft en nyckelroll i de designprocesserna. Nu tar vi det vi lärt oss från proffs-produktion till en bredare marknad. Vi ser fram emot att hjälpa människor världen över att skapa digital konst.