3 dagar manga och anime med Wacom

TEXT 

Lamin Kivelä

ÄNDRAD 

2020-07-21

 | 

PUBLICERAD 

2020-07-21
Japan online week. Tre dagar gratis föreläsningar och workshops online, för dig som vill lära dig mer om manga och anime.
Verk av Isssai, en av manga-tecknarna som deltar på Wacoms Japan online week. Bild från eventsajten.
Verk av Isssai, en av manga-tecknarna som deltar på Wacoms Japan online week. Bild från eventsajten.

Vi frågar Jeroen van’t Hoofd, som jobbar på Wacom som product PR för Europa, Mellanöstern och Afrika, varför de valt att köra just manga på sitt första egna event online?

– Då manga och anime communityn är mycket aktiv online och vi råkar ha några fantastiska manga-tecknare i nätverket tyckte vi att manga är en bra start.

Jeroen van't Hoofd, product PR på Wacom för Europa, Mellanöstern och Afrika. Foto: pressbild.
Jeroen van’t Hoofd, product PR på Wacom; Europa, Mellanöstern och Africa. Foto: pressbild.

Wacom streamar Japan online week live på Zoom – med föreläsningar, diskussioner och workshops fram till och med 23 juli 2020. Eventet är gratis och du registrerar dig för respektive föreläsning på sajten för Japan online week.

Du som är intresserad av manga och anime, men har missat starten idag, 21 juli 2020 kan ta det lugnt.

Antingen hakar du på de föreläsningar som inte gått ännu, eller betar av allt senare på Youtube. Där ska materialet finnas tillgängligt från någon gång nästa vecka.

– Det inspelade materialet kan du titta på när du har tid och i din egna takt. Du kan också stanna och pausa, för att tänka efter och testa själv, förklarar Jeroen van’t Hoofd.