Corel demonstrerar möjligheter i programsvit för grafisk produktion

TEXT 

Mette Rosencrantz

ÄNDRAD 

2022-05-10

 | 

PUBLICERAD 

2022-04-22
Välkommen till CAP&Designs digitala och kostnadsfria frukostseminarium den 28:e april. Joakim Alriksson och Master of CorelDraw Stefan Lindblad går igenom de grundläggande funktionerna.
Joakim Alriksson, vd på Corel, håller tillsammans med sin kollega Stefan Lindblad ett digitalt frukostseminarium 28 april.
Foto: Claes Nordström.

Mjukvaran CorelDraw Graphics Suite är utvecklad för produktion av visuell kommunikation, tryckta skyltprodukter, marknadsföringsmaterial med mera. Företaget bakom programvarusviten CorelDraw är ett kanadensiskt företag som etablerar sig allt mer i Europa, programmen erbjuder en helhetslösning för grafisk design och hantering av grafik, foto och 3D och finns numera flera språk, däribland svenska.

Torsdag 28 april klockan 08.30 håller Joakim Alriksson och Master of CorelDraw Stefan Lindblad ett digitalt frukostmöte med en demonstration om möjligheterna och de grundläggande funktionerna i CorelDraw. 

Deltagarna får under frukostmötet möjlighet att ställa frågor. Anmälan till seminariet är gratis.

– De många formaten in och ut gör oss speciellt attraktiva för dig som tar in byggritningar. Exaktheten i måtten fungerar bra när du ska upp i stora format eller exakthet krävs. Vi har Pantone-biblioteket inbyggt. Hela sviten ligger i ett enda program säger Joakim Alriksson, vd på Corel.

– CorelDraw är lätt att lära sig, inte minst eftersom allt ligger i ett och samma program. Du hittar också i stort sett samma funktioner som i Creative Suite, även om de kanske fungerar lite annorlunda, avslutar Joakim Alriksson och tillägger att man antingen kan köpa programmet eller teckna en årsprenumeration.

Corel Photo-Paint.
Bild: Pressbild.
CorelDraw är anpassad för produktion av skylt- och storformatsprodukter, marknadsföringsmaterial m.m.
Bild: Pressbild.