Min läslista

Din läslista är tom.

Sök på capdesign.se

Blogg
40952

Dags för nästa äventyr

TEXT Sofie Nilsson
Annons

I dag är min sista dag som praktikant här på Superheroes. Det känns otroligt konstigt. Tiden har gått oerhört fort, men jag har verkligen haft en fantastisk upplevelse här och i Amsterdam.

När jag tänker tillbaka på mitten av november och fram till i dag så kan jag verkligen se hur min utvecklingskurva stigit, snabbt. Jag måste säga att göra praktik så här, i ett främmande land, har varit som en berg- och dalbana. Men jag har älskat varenda minut och är tacksam för alla fina människor jag mött  och utmaningarna jag åtagit mig.

Detta betyder också att det här är mitt sista inlägg här på CAP&Design. Att blogga under min praktikperiod har varit väldigt utmanande och samtidigt väldigt bra för min del. Nu är det dags för mig att gå vidare till mitt nästa äventyr, vad nu det ska bli.

För er som vill fortsätta följa mig, ni kan göra det på olika sätt här:
Instagram: https://www.instagram.com/sofieenilsson/
Dribbble: https://dribbble.com/sofienilsson
LinkedIn: https://se.linkedin.com/in/sofieenilsson/sv
Hemsida: www.sofienilsson.se

 

SH

Annons
Annons
Annons

Magasinet

magimage
magimage
2019
No4

Vi pratar med Tecken Signs | Bokstavsillustratören Sofie Björkgren-Näse | Typsnittformgivarna So-Type | Ett samtal om typografi med ATypI | Typotugg | Gutenberg till Opentype

Besök vår shop
magimage
magimage
2019
No3

Pond Designs förpackningsprocess | Tomorrow Machine och framtidens förpackningar | Avkodade förpackningar | Brobygrafiska om varumärkesbärare | Årets PIDA-vinnare | Jake Knapps Design Sprint | Laptop-test

Besök vår shop
magimage
magimage
2019
No2

Interaktiva affischer med Pangpangpang | Visual Arts resa | The Emotional Art Gallery | Galleri: The Pavilion | De formger för Times Square | Personporträtt: Åsa Kax Ideberg | TBWA moderniserar

Besök vår shop
magimage
magimage
2019
No1

Fotorealistisk 3D hos Foam Studio | Offentlig konst i 3D | Galleri med Sven Prim | Ines Alpha sminkar med 3D | The Reprap Story | Omvärldsspaning | Framtiden för 3D | Vinetiketter för världen från Karlstad

Besök vår shop
magimage
magimage
2018
No4

Personporträtt med fotografen Weroncka Gȩsicka | Illustrera med papper | Flat design | Att välja bild | Konflikt och Kreativitet | Platt formagivning tar steget in i framtiden | Så når du betraktaren | Analys av Ericssons nya logotyp

Besök vår shop
magimage
magimage
2018
No3

Så jobbar Tele2 Inhouse | Lean design för formgivare | Effektiv utomhusreklam | Galleri: Björn Persson | Inhouse: Stockholms stadsbibliotek | Anti-copying in design | Inhouse: MoMA | Intervju: Christina Knight

Besök vår shop
magimage
magimage
2018
No2

Sthlm signs handmålar | Nordblicks nya profil | Semiotik i grafiken | Galleri: Simon Hjortek | Löwengrips redesign | Designa effektiva logotyper | Att redesigna eller ej | Nystartade studion Ulmaja Wilsson | Vi testar Loupedeck

Besök vår shop