De utgör juryn för Kycklingstipendiet

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2016-02-29

 | 

PUBLICERAD 

2016-02-29
Guldägget närmar sig och juryn för branschens nykläckta har tillkännagetts. De ska utse nästa Kycklingstipendiat.

kycksti

Tove Langseth, cd på DDB Stockholm; Johan Olivero, copywriter på Forsman & Bodenfors; Annika Berner, cd på Beckmans Designhögskola; och Rickard Beskow, copywriter på Åkestam Holst och Kycklingstipendiat 2015 utgör årets Kycklingjury.

– Jag kan utan tvekan säga att Kycklingstipendiejuryn är den roligaste juryn. Det är alltid extra kul att få kolla vad branschens absolut yngsta förmågor har för sig. Jag hoppas att deras jobb får mig att trilla baklänges. Dessutom vet jag hur stort det är att vinna Kycklingstipendiet, minns det som igår när jag dansade upp för att hämta mitt pris och är fortfarande mallig över just det priset, säger Tove Langseth.