Ett sista tryck

TEXT 

Peter Ollén

ÄNDRAD 

2019-12-13

 | 

PUBLICERAD 

2019-12-13

Precis som så många andra tidskrifter före oss, så har vi tvingats acceptera att alldeles för få i dag är villiga att betala för att läsa. Det är oavsett om det är i digital eller tryckt form.

Glädjande för oss är att vi kan finansiera fortsatt utgivning av nyhetsbreven med hjälp av våra samarbetspartners. Sorgligt är emellertid att alldeles för få varit villiga att betala för den tryckta tidskrift som vi själva älskar att göra.

I dagarna distribueras det allra sista numret av tryckta CAP&Design.

I dagarna lanserar vi också en ny version av webbsidan, eftersom vi nu går all-in på den. Så där ska du fortsatt hitta artiklarna från dina favoriter, du hittar portföljerna från lovande nya tillskott i branschen och du får den inspiration som behövs i den kreativa vardagen.

Ett stort tack vill jag i dag skicka till chefredaktör Camilla Buch, som gjort ett hästjobb med att få ihop de tryckta tidningarna. Hon lämnar oss nu vid årsskiftet. I hennes ställe träder Lamin Kivelä in. Lamin har tidigare arbetat som webb- och bildredaktör på Statens konstråd och projektleder i dag för nyinköpta tidskrifter inom Bonniers och vi ser fram emot att han ska driva vidare i Camillas anda – men i digital form.

Till sist önskar jag dig, kära läsare, en god och avkopplande helg.

Peter Ollén
Ansvarig utgivare