Litet format med stort genomslag, tävla med Huawei

TEXT 

Lamin Kivelä

ÄNDRAD 

2020-05-11

 | 

PUBLICERAD 

2020-05-11
Måndag 11 maj öppnar Huawei årets upplaga av tävlingen Global Theme Design Competition, för dig som vill formge innehåll till mobiltelefoner och smarta klockor.

I Sverige är informations- och kommunikationsföretaget Huawei kanske mest känt för sina smarta mobiltelefoner och klockor. Det är också innehåll till dem som tävlingen handlar om.

Temat för årets Global Theme Design Competition är ”Visionary Art” och nu letar företaget designkoncept i de fyra kategorierna; teman, skrivbordsbakgrunder, urtavlor och städer.

Första deadline, för kategorin städer är 31 maj klockan 18.00 (svensk tid). För övriga kategorier har du en månad till på dig, eller till och med den 1 juli 2020, samma klockslag.

Den 22 juli offentliggör Huawei pristagarna på tävlingssajten, där du också hittar regler och mer information.

Annu Kilpeläinens Time "Flies"
Gästformgivaren Annu Kilpeläinens Time ”Flies”. Ett av bidragen som ska tjäna som inspiration till deltagare i Huaweis tävling, Global Theme Design Competition.

[fakta id=”46863″]I pressmeddelandet berättar Huawei att de bjudit in bland andra de båda finska illustratörerna Eero Lampinen och Annu Kilpeläinen för att inspirera tävlingsdeltagarna. Du kan se och läsa om deras och de andra gästformgivarnas verk på tävlingssajten.

Eero Lampinens Garden Trail
Gästformgivaren Eero Lampinens Garden Trail. Ett av bidragen som ska tjäna som inspiration till deltagare i Huaweis tävling, Global Theme Design Competition.

Är du intresserad av att delta, är registreringen för tävlingen öppen nu.