Live Typografi Stockholm i bilder

TEXT 

Lamin Kivelä

ÄNDRAD 

2021-12-10

 | 

PUBLICERAD 

2021-12-10
I början av december gick det första CAP&Design Live Typografi på länge. Först ut blev Stockholm. Vi bjuder på bilder från eventet, som nog får benämnas som en succé.

Onsdagen den 8 december 2021 var det äntligen dags för det första CAP&Design Live Typografi i på länge.

Först ut blev Stockholm, i den fantastiska gamla Folkungakyrkan (tidigare Salemkyrkan), ritad av arkitekt Johan August Westerberg (1836–1900) och färdigställd i slutet av 1870-talet.

Med över två år sedan sist blev uppslutningen fantastisk – vi räknade in omkring 100 personer i publiken.

Men vi törs nästan lova att du hade velat vara med även om vi kört eventet i en soptunna. Utan säck. På en pråm i en Norrländsk älv. På natten med en … nej, förlåt.

Blir lätt lite överdrivet. Endorfinerna har inte lagt sig ännu.

Just det ja, jo. Lokalen var fin, men det jag ville komma till var att talarna skulle dragit intresserade till Sibirien (stopp!!).

Kolla bilderna här på sidan. Läs vår snabba intervju med designern och art directorn Nina Ulmaja, designduon och studion Banker Wessel, typsnittsdesignern Noel Pretorius och den sötsura byrån Snask så fattar du. Du missade ärligt något om du inte var med.

Till er som var det, visst var det kul?!

Vi hade även Print 24 och Antalis på plats. Och Normada, med möbelformgivaren (!) Johanna Westerberg, som ritar och tillverkar 3D-printade möbler. Var många som hittade kanske oväntad inspiration där.

Normada hoppade in för Gammelhuset Tryckeri, som blev tvungna att vila ut en förkylning. Men vi satsar på att de kommer till Göteborg.

För dig som missade Stockholm, kör vi alltså Göteborg den 20 januari 2022.

Boka nu om du säkert vill få plats.