Appar utan programmering

TEXT 

Mette Rosencrantz

ÄNDRAD 

2015-04-08

 | 

PUBLICERAD 

2015-04-08

publ

Adobe Publish är baserad på Adobe Digital Publishing Suite och ska göra det möjligt att förbereda framtidens appar för mobila enheter, skriver Adobe i ett pressmeddelande.

Enligt Nick Bogaty, ansvarig för digital publicering på Adobe, gör Adobe Publish det möjligt att framställa och publicera innehåll för mobil användning utan krävande programmering.

– Under de senaste fem åren har vi genom utvecklingen av onlinetidningsappen Wired, lärt oss att app-användare vill ha ett vackert utformat och meningsfullt innehåll, och de vill ha det levererat i en jämn ström som passar det media de har i händerna. Utvecklingen av Wired och inte minst lanseringen via App Store har hjälpt oss att förstå hur en modern mobilupplevelse bör vara och hur vi bygger verktyg som stödjer den upplevelsen, säger Nick Bogaty.

Med administrationsverktyget Enterprise går det att organisera alla aktiva medverkande (designers, textförfattare, säljare, producenter, dataanalytiker, etc.), i ett flexibelt och effektivt arbetsflöde.