Amsterdam Light Festival

TEXT 

Mette Rosencrantz

ÄNDRAD 

2015-11-27

 | 

PUBLICERAD 

2015-11-27

Jag har nu varit på min praktikplats i två veckor och jag trivs så bra. Amsterdam som stad levererar dessutom mycket kultur, nya bekantskaper och framför allt mycket inspiration. Att bara vandra omkring och titta på den vackra arkitekturen är fantastiskt. Kvällstid syns dessutom för tillfället en stor mängd olika ljusskapelser runt om i staden. Jag vet inte riktigt varför än, men det kan vara så att det är inför Amsterdam Light Festival som jag har hört folk prata om och det verkar som att det ska dra igång nu i helgen.

För ett par dagar sedan var jag inbjuden till en rolig tillställning på byrån Your majesty här i stan eftersom de firade treårsjubileum i sina lokaler. De hade en GIF-maskin där folk kunde bli filmade, vilket sedan genererades till en GIF som visades i ett bildspel på en storbildsskärm i lokalen. Roligt inslag och en favorit bland gästerna. En vän till mig DJ:ade under kvällen och jag hoppade också in och spelade lite. Det var ett tag sedan jag spelade nu, så det var jätteroligt att få göra det.

4_org123