En ikon om dagen

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2016-04-01

 | 

PUBLICERAD 

2016-04-01

13-sunflower-dribbble

För två veckor sedan startade jag ett personligt projekt där jag skapar en ikon varje dag. Jobbet kan ibland bli lite monotont på min praktikplats, i den bemärkelse att man har väldigt liknande arbetsuppgifter från dag till dag. Så därför kände jag att jag ville dra igång ett litet sidoprojekt. Dessutom är det ett bra sätt att hålla igång kreativiteten, eftersom illustration är en stor del av det jag tycker om att göra. Det är också ett sätt för mig att skapa något litet varje dag utan att lägga ner alltför mycket tid på det och utan att ha en massa krav på mig själv.

Ikonen som skapas beskriver något ifrån den specifika dagen vilket gör att de blir personliga, och jag kommer till slut ha en stor kollektion med massa olika typer av ikoner vilket känns väldigt kul. De dagliga uppdateringarna kommer på mitt Dribbble-account.

icons-overview 14-design-dribbble