Fler funktioner för Affinity Photo

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2016-08-03

 | 

PUBLICERAD 

2016-08-03
Bildredigeringsprogrammet Affinity Photo får flera uppdateringar i kommande version.

360Screenshot_

Tidigt i höst är det sagt att den nya versionen av Affinity Photo ska lanseras, och med den kommer flera nya uppdateringar, bland annat en HDR merge-funktion som skapar 32-bitarsbilder med linjär färgrymd, en ny arbetsyta för tonmappning och ett nytt sätt att redigera 360-gradersbilder.

– Detta kommer att bli den femte större uppdatering som vi har drivit ut sedan lanseringen av Affinity Photo – allt gratis för personer som har köpt appen. Vi arbetar för att fortsätta att utveckla funktioner som fastställer Affinity Photos ställning som det mest oumbärliga bildredigeringsverktyget för proffs, oavsett om de använder Mac eller PC, säger Ashley Hewson, vd på Serif som skapat Affinity Photo.

I den nya versionen kommer också funktioner som seriebearbetning för ett snabbare arbetsflöde, makron för att registrera och återskapa en uppsättning kommandon samt fokusstapling för att skapa djup i kombinerade bilder.

– Framgången för Affinity Photo och de enastående recensioner som vi har fått är ett bevis på att verktyget levererar vad kreatörer behöver – rafflande hastighet, sofistikerade verktyg, exakt precision och smärtfri kompatibilitet, i kombination med en attraktiv, modern look, säger Ashley Hewson.