Keyframes kommer snart till Adobe Character Animator

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2019-10-03

 | 

PUBLICERAD 

2019-10-03
Keyframes-funktionen i kommande uppdateringen av Adobe Character Animator ska göra det lättare och snabbare att anpassa din animering.

På samma sätt som Keyframes i After Effects och Premiere Pro, erbjuder Keyframes i Character Animator ett enkelt sätt animera olika företeelser, exempelvis ökad vindstyrka och hur denna påverkar olika föremål.

Den nya funktionen kommer när uppdateringen av Character Animator släpps. Med uppdateringen kommer du kunna sätta och anpassa samma parametrar som i After Effects och Premiere Pro – skala, position, rotation med mera. Men du kommer också kunna sätta keyframes på saker som hur käken på din karaktär rör sig och hur högt ögonbrynen flyttas.

I inställningarna för en keyframe finns också kurvor du kan styra som ger dig mer kontroll över animeringen. Du kommer också kunna skapa en trigger för en viss keyframe för att kunna återskapa den. Du kan alltså samla keyframes och skapa en trigger för dem för att snabbt och lätt återspela just den rörelsen i din animation.