Kollor och Kolossal går ihop

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2018-08-24

 | 

PUBLICERAD 

2018-08-24
De två skånska designbyråerna blir en när Kollor blir en del av Kolossal.
Från vänster: Martin Sandström, grundare och art director Kolossal AB, Erik Tencer, grundare och creative director Kollor AB.

– Vi har känt och gillat varandra länge, men har inte hittat tillfälle att arbeta tillsammans. Nu var det helt rätt läge. Det här är ett naturligt steg för oss att växa ytterligare och tillsammans skapa ett ännu bättre erbjudande för de kunder vi jobbar med, berättar Martin Sandström, grundare av Kolossal som nu går samman med Kollor med Erik Tencer som ägare.

Byråerna är båda specialiserade på utveckling av varumärken och visuella identiteter och går tillsammans för att dela erfarenheter vad det gäller kunder och branscher.

– Med Kollor får vi erfarenhet från lite andra branscher och tillgång till en stil som kommer att komplettera oss väl. Dessutom får vi en betydligt starkare kompetens inom förpackningsdesign, säger Martin Sandström.

– Tillsammans med Kolossal får vi ett större sammanhang och kan erbjuda våra befintliga kunder en bred kompetens förutom möjligheten att gemensamt jobba i nya spännande uppdrag, avslutar Erik Tencer, ägare och grundare av Kollor.