Motion graphics-sessions

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2016-02-05

 | 

PUBLICERAD 

2016-02-05

IMG_8838

För att skapa tid till egna projekt och för att utvecklas utöver det vi får göra på våra praktikplatser så brukar jag och en klasskompis, Karolin, träffas åtminstone en kväll i veckan för att jobba på olika motion graphics-projekt. Karolin gör också sin praktik här i Amsterdam, men på en mindre designstudio som gör riktigt coola grejer.

Det händer ju också att vi inte alltid jobbar utan istället bara sitter och pratar och tittar på inspirerande saker på Dribbble eller Vimeo. Det som är så bra är att hon gör praktik som just motion graphic designer och hon är redan sjukt duktig, så för mig som fortfarande är nybörjare är det kul att jobba tillsammans med henne. Det gör att jag utmanar och pushar mig själv mer än jag hade gjort om jag bara suttit och jobbat själv.

Jag lägger upp lite shots på Dribbble i mellan åt, och en del grejer hamnar på Instagram. För er som är nyfikna kan ni kolla här:
https://dribbble.com/sofienilsson
http://instagram.com/sofieenilsson