Nu blir det grafisk mässa i april

TEXT 

Mette Rosencrantz

ÄNDRAD 

2022-02-10

 | 

PUBLICERAD 

2022-02-10
Den grafiska mässan Sign&Print Scandinavia, som även bjuder på en hel del utställare inom förpackning, har fått nya datum och går 5–7 april.

– Den ursprungliga tiden, i början av februari, kändes dock vara för tidigt med tanke på den smittspridning som pågår i samhället. Därför är vi glada att Kistamässan kunde ge oss tiden 5-7 april i stället, säger Sign&Prints publisher Peter Ollén.

Den 12 januari tog regeringen beslut om att högst 500 personer fick vistas i en mässlokal samtidigt. Eftersom enbart utställarna nästan skulle utgöra denna kvot blev det omöjligt att genomföra Sign&Print Scandinavia som planerat den 8–10 februari. Därför togs beslut om att flytta fram mässan. Och nu pågår planeringen för fullt för att göra en så bra mässa som möjligt i april. Peter Ollén ser ett uppdämt behov i branschen att se maskiner i drift, känna på material, göra affärer och nätverka.

– Därför är jag glad att vi nu äntligen, efter tre år, ska kunna hålla Sign&Print Scandinavia igen, säger Peter Ollén.

På den grafiska branschmässan får besökarna se de senaste produktnyheterna inom allt från tryck och print, skylt och storformat, efterbehandling till förpackning och material. Förutom nätverkande och möten i montrarna går det att lyssna till ett seminarieprogram som rullar alla tre dagarna med flera inbjudna talare.

Mer information finns på hemsidan signochprint.se. Där kan du läsa om utställarna och registrera dig som besökare, helt gratis.