Ny vd för Familjen Pangea

TEXT 

Sara Wilk

ÄNDRAD 

2016-09-01

 | 

PUBLICERAD 

2016-09-01
Ulrika Almquist tar över vd-posten på Familjen Pangea. Hon kommer närmast från Försvarsmakten där hon byggt upp en avdelning inom tjänstedesign och kommunikation. Tidigare har hon också arbetat på bland annat DDB och Lowe Brindfors.

Ulrika_liten

I ett pressmeddelande konstaterar byrån att dess verksamhet går mer mot design för hela kundupplevelser, och att Ulrika Almquists erfarenheter går väl i linje med det.

– Jag ser stora möjligheter att med trovärdighet fortsätta resan och utveckla varumärkesupplevelsen för våra uppdragsgivares målgrupper. Med erfarenhet från både kund- och byråsida hoppas jag kunna tillföra kompetens och energi, samt mod att lyfta på nya stenar. Min uppfattning är att om man ska lyckas med service design finns det inte längre byrå- respektive kundsida, bara en gemensam sida där målgruppsinsikter och verksamhetsförståelse paras med kreativitet, säger hon.

Familjen Pangeas huvudägare Mats Eriksson kommenterar:

– Rekryteringen av Ulrika är en del av en större kompetenssatsning som Familjen Pangea genomför just nu med målet att leverera ännu bättre kundupplevelser. Under våren har byrån rekryterat ytterligare fem personer för att stärka det strategiska erbjudandet i riktning mot service design.

Ulrika Almquist tillträder sin tjänst den 5 september.