Nytt fullspäckat nummer av CAP&Design ute nu!

TEXT 

Mina Stierna

ÄNDRAD 

2018-11-23

 | 

PUBLICERAD 

2018-11-23
Nu levererar vi på CAP&Design ett nytt inspirerande nummer där bild, illustration, innovativ teknik, personliga intervjuer och kreativitet står i centrum.

Nu avslutar vi på CAP&Design året med ett nytt fullspäckat nummer där vi sätter bild och illustration i centrum. Dessutom lyfter vi bland annat konflikter i det kreativa rummet, fördjupar oss i design och eyetracking och lär känna fotografen Weronicka Gęsicka i ett nära personporträtt.

Vi pratar även med byrån och nätverket Brons om hur de arbetar för att få in fler juniorer i branschen och med Jessica Bjurström som är vd för Sveriges kommunikationsbyråer om hennes syn på branschen och trenderna. Tjänstedesignern Arvid Olsson delar med sig av sina tankar kring teknik- och designutveckling. I detta nummer tar vi även tempen på experter inom eyetracking och hur företag kan tjäna pengar på att veta hur man lockar människors uppmärksamhet. Du får också ta del av Andreas Olssons från Tobii och Jason McMillons, Need Insights, bästa tips på hur du gör detta konkret.

Dessutom får du en detaljerad analys av Ericssons nya logotyp. Är det ett genidrag eller bara ett slöseri med pengar? Du kommer även få läsa ett reportage med Shire Raghe och Jessica Thorelius om hur man tacklar konflikter i det kreativa rummet – och hur man ändå kan nå sin målbild.

Här kommer du direkt till shopen!