Nytt sidoprojekt

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2016-05-20

 | 

PUBLICERAD 

2016-05-20
För ett par veckor sedan drog jag och vår motion graphics-kille på Superheroes igång ett eget litet sidoprojekt.

Något att jobba på när man kommer in i en low period för kundprojekten. Jag har försökt lägga mer tid sista tiden på att lära mig mer och mer om animation och motion graphics och därför var det perfekt för mig att dra igång ett projekt tillsammans med honom.

Man kan säga att han fungerar lite som en extra mentor för mig, men bara för det här projektet då. Det vi vill skapa är alltså en explainer video för en annan byrå här som heter Superpowered. De är en byrå som är mer inriktad på teknologi och människor.

Efter ett par veckor med att försöka få en slutgiltig version av manuset, storyboarden och att sätta stilen för videon så startade vi äntligen med animationen den här veckan. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av ett par style frames för att ge en liten sneak peak på designen. 

Jag hoppas på att jag ska få så mycket tid som möjligt över de kommande två veckor till att jobba på det här projektet så att det kan bli färdigt innan jag lämnar Superheroes. Vilket alltså är om bara två veckor – vilket känns både väldigt konstigt och tråkigt, men jag ser samtidigt fram emot att komma hem till Sverige lite.

SuperPowered_Style_Frames_1 SuperPowered_Style_Frames_2 SuperPowered_Style_Frames_3 SuperPowered_Style_Frames_4 SuperPowered_Style_Frames_5 SuperPowered_Style_Frames_6