Ottoboni i Finland

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2015-09-03

 | 

PUBLICERAD 

2015-09-03
Ottoboni, dotterbolag till Nordic Morning, etablerar verksamhet i Finland. För den finska verksamheten kommer ha en stategisk inriktning med fokus på digitala kundupplevelser, service design och innovation.

– Lanseringen innebär att Nordic Morning kan erbjuda ett ännu bredare utbud av strategiska tjänster för våra kunder i Finland. Genom Ottoboni kompletterar vi vårt befintliga ekosystem av tjänster inom analys, content och mediaoptimering, säger Mattias Falkendal, vice vd, visibility & service design på Nordic Morning.

Vd för den nya verksamheten i Finland blir Teemu Takala, tidigare strategisk rådgivare på Alkuvoima. Aleksi Lampinen som tidigare varit vd på Citat Oy tillsätts som chief operating officer.

– Med Nordic Mornings samlade resurser har vi en mycket stark grund för att ta en ledande position inom digital transformation via kundupplevelse och innovation i Finland, säger Teemu Takala och Aleksi Lampinen.

– Vi tycker självklart att det här är jätteroligt! Genom lanseringen av Ottoboni Finland sammanför vi expertis och erfarenhet som stärker Ottobonis erbjudande, inte bara i Finland, utan överallt där vi är verksamma. Våra nya kollegor och kunder önskas varmt välkomna ombord, säger Daniel Bernehjält, grundare och vd för Ottoboni Sverige.