River Crescos nya vd

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2015-10-01

 | 

PUBLICERAD 

2015-10-01
Intellectas dotterbolag, River Cresco, har ny vd och fem nya delägare. Tidigare var han general manager på River, men nu har Martin Werner utsetts till vd av Intellectas koncernchef, Yann Blandy.
943699e164253744_org kopia
Martin Werner är ny vd på River Cresco från och med 1 oktober.

– Jag är mycket glad att Martin blir vd på River. Jag känner starkt förtroende för Martins ledarskap. Hans fokus på sälj- och kundutveckling i kombination med hans erfarenhet av att leda en kreativ verksamhet är precis rätt för att ta River till nästa steg, säger Yann Blandy, vd och koncernchef på Intellecta AB.

Martin Werner är också en av de fem medarbetare som blir delägare i företaget, tillsammans med Zeke Tastas, creative director, Nicolas Belloni, experience design director, Victor Mangematin, account director samt Oscar Elfner, account director. De nya delägarna på River har erbjudits aktier från de nuvarande ägarnas 30-procentiga andel.

– Att vi kan utöka delägarskapet i bolaget till fler personer innebär att vi säkerställer såväl stabilitet och långsiktighet som ökad konkurrenskraft för River, säger Yann Blandy.

– De medarbetare som nu blir delägare har alla varit med och utvecklat River en längre tid. Steget känns därför naturligt och visar på gemensam framtidstro, säger Daniel Matsuda, grundare och partner på River.