Tempen på Inhousedagen

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2015-09-23

 | 

PUBLICERAD 

2015-09-23
I tisdags höll vi på CAP&Design Inhousedagen i Stockholm. Eventet, som hölls på 7A Odenplan, fokuserade helt på inhouseavdelningen och lokalerna fylldes snabbt upp med förväntansfulla deltagare. I slutet av dagen avrundade vi med mingel, och vi passade på att höra med några deltagare vad de tyckte om dagen.

DSC_0123_w

Pracha Thonthong och Jenny Persson från Granngården.

Vad tyckte ni om dagen?

– Den har varit bra, en bra blandning av talare. Det var mycket digitalt, men en del print och varumärke också. Det hade varit schysst med något som var mer hands on också, dagen har varit jätteinspirerande, men det blir svårt att fokusera i slutet av dagen.

Vilket föredrag tyckte ni mest om? 

– Jörgen Svedbergs föredrag, det han pratade om var alldeles rätt för oss. John Ekmans var också intressant, humorn i hans presentation gjorde att man tog till sig det han sade.

DSC_0124_w

Jerker Wredenmark och Johannes Wredenmark från Fastighetsvärlden.

Vad tyckte ni om dagen? 

– Det har varit intressant, speciellt att få en annan vinkel på nuvarande trender. John Ekman ifrågasatte webbstandard, vilket var kul.

Vilket föredrag tyckte ni mest om?

– John Ekman och Unn Swanström stod ut. Det var intressant vad Unn sa om personalisering – vill jag verkligen bara se det innehållet som jag helt säkert kommer att klicka på? Då befinner man sig ju i sin egen lilla bubbla.

DSC_0125_w

Josefine Larsson och Sara Norman från Inflight Service.

Vad tyckte ni om dagen? 

– Den har varit bra – spännande och intressant. Vi var på Inhousedagen i Stockholm förra året och ville komma tillbaka i år. Föreläsningarna håller samma bra kvalitet, och det var en bra blandning. Man får mycket input till sin egen inhouse-verksamhet, i år tog vi dessutom med vår chef.

Vilket föredrag tyckte ni mest om?

– Icas föredrag var spännande i och med att det var ett så stort projekt. Vi ska också se över vår grafiska profil, så det var jättespännande att se hur det gick till hos dem. John Ekman var också kul, han höll ett högt tempo!

DSC_0126_w

Pia Örnevik, Marge Seaton och Jeanette Widlund från Novamedia Sverige AB – Postkodlotteriet. 

Vad tyckte ni om dagen? 

– Väldigt inspirerande. Allt var väl inte helt nytt för oss, men det är bra att bli påmind om det man redan vet också.

Vilket föredrag tyckte ni mest om?

– Jörgen Svedbergs föreläsning var bra, många av de andra var lite nördigare, där man går djupt in på detaljerna, men hans var mer som ett paraply. SVT var också intressanta, även om det är vår verklighet. Och John Ekman var intressant och nördigt.

DSC_0127_w

Peter Fryksäter, Sandra Söderlund och Lotta Bengtsson från Svenska Kennelklubben. 

Vad tyckte ni om dagen? 

– Det var jätteintressant. Jörgen Svedberg var rolig och If:s föredrag om Watch your back-kampanjen var en spännande story, ett omöjligt uppdrag.

Vilket föredrag tyckte ni mest om?

– Ica tyckte vi också om. Mycket för att de är unga och entusiastiska och fick göra sin egen grej, fullfölja sin vision. Det var inspirerande att höra att de värdesattes och att de fick med sig hela bolaget på det här jätteprojektet, det hade nog inte gått annars.