Vd:n lämnar Hyper Island

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2015-09-23

 | 

PUBLICERAD 

2015-09-23
Johanna Frelin har varit vd på Hyper Island sedan 2011, men har nu valt att säga upp sig. Nu börjar en rekryteringsprocess för att hitta hennes efterträdare.

– Vi har stora ambitioner att växa internationellt och att fortsätta driva utvecklingen inom lärande. Nu letar vi efter en kandidat som vill leda Hyper Island in i nästa tillväxtfas. Johanna har gjort ett fantastiskt jobb under sin tid här på Hyper Island. Bolaget har vuxit och gått igenom en stark utveckling. Vi kan bara tacka henne för den tid vi fått tillsammans och önska henne lycka till på nya äventyr. Vi ser förändringen som en möjlighet att få komplettera organisationen med ny kompetens och engagemang, säger Fredrik Månsson, styrelseordförande och delägare, Hyper Island.

Sedan Johannas start på Hyper Island har hon dubblat bolaget i omsättning och antal anställda. Under uppsägningsperioden kommer hon att sitta kvar som vd, hon kommer även att behålla sin ägarandel i företaget.

– Jag tror väldigt mycket på Hyper Islands affärsidé och vet att vi gör stor skillnad för både företag och individer. Det vill jag fortsätta följa på nära håll. Min efterföljare kommer få världens roligaste jobb och skönaste arbetsplats, den här organisationen är unik, säger Johanna Frelin.

8f7e5cf4b6f59d3a_org
Johanna Frelin, vd på Hyper Island, har sagt upp sig.