48H får ny juryordförande

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2015-02-10

 | 

PUBLICERAD 

2015-02-10

Bild1.Caroline_500

Caroline Jungsand, vd på Juno PR, tar över som juryordförande för reklamtävlingen 48H efter Lars Axelsson, vd på The Brand Union.

– Det är hedrande att få vara ordförande i en så viktig tävling. Att 48H är för studenter och det är nästa generations idéer vi kommer att få se gör det extra roligt. Med tanke på min PR-bakgrund kommer jag vara extra hård med att bidragen är kontextdrivna. En vinnare för mig är ett bidrag som mottagaren kommer att vilja prata om, säger Caroline Jungsand i ett pressmeddelande.

I den nya juryn kommer vi också att se Elisabet Fischer, copywriter Volontaire; Julia Blomquist, planner Ingo; Staffan Lönner, VD Citypaketet; och Mathias Wellström, vd Triby. Fler jurymedlemmar kommer dessutom att presenteras i nästa vecka.

– Caroline kommer inspirera deltagarna med sin energi och hunger, och vi kände direkt att hon var ordförandematerial. Vi vill att annonsen ska hjälpa den ideella organisationen i mesta möjliga mån och att de kan rida vidare på den våg som det vinnande bidraget innebär. Annonsen är förhoppningsvis startskottet för någonting större, och som PR-expert kommer vår ordförande att ha det i åtanke, säger Julia Andersén, projektledare för 48H, i ett pressmeddelande.