Ge kreativ dötid liv – tiden rinner ut

TEXT 

Lamin Kivelä

ÄNDRAD 

2020-06-17

 | 

PUBLICERAD 

2020-06-17
Huawei Global Theme Design Competition har snart deadline. Vi testade att ladda upp ett bidrag för att kolla om det kan vara ett kul sätt för kreatörer att visa sina skills i ett enkelt format.
Del av galleriet med inkomna bidrag till Huawei Theme Design Competition 2020.
Del av galleriet med inkomna bidrag till Huawei Theme Design Competition 2020. Foto: Skärmdump.

Vi skrev tidigare en notis om Huawei Global Theme Design Competition. Eftersom tävlingen har deadline 1 juli ville vi testa innan dess, hur man faktiskt gör för att delta i tävlingen.

1. Logga in med Huawei-id. Gå till tävlingssajten och klicka på Join now. Klicka dig vidare och skapa ett Huawei-id, eller logga in med ditt befintliga id. Fyll i din profilinformation då du ombeds göra det.
2. Klicka på Join now uppe till höger, och vidare på Continue. Lite omständligt att behöva klicka på Join now igen, men sedan är du igång.
3. På ”din” tävlingssida kan du välja tävlingskategori; tema, skrivbordsbakgrunder eller urtavlor. Fyll i uppgifter om ditt tävlingsbidrag och ladda upp dina bidrag.

Ladda upp tävlingsbidrag.
Enkelt användargränssnitt för att ladda upp tävlingsbidrag. Foto: Skärmdump.

Accepterade filformat för stillbild är jpeg i pixeldimensioner Huawei anger i anslutning till att du laddar upp dina filer. Rörligt ska formatet mpeg eller gif på maximalt 20 MB.

sajten för Huawei Global Theme Design Competition hittar du tävlingsregler, information om priser och utförliga instruktioner.

Skaka liv i lite kreativ dötid nu!