Illustratörsagenturen Nu Agency stänger ned

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2015-08-10

 | 

PUBLICERAD 

2015-08-10
Den stockholmsbaserade illustrationsagenturen stänger portarna efter sju år. Josefine Engström startade Nu Agency i slutet av 2008 men har nu beslutat att gå vidare.

image

– Efter sju år kände jag att det är dags för mig att göra något nytt och ta mig an nya utmaningar, säger Josefine. Jag kommer att fortsätta jobba med illustration och bild i olika former. Dels som lärare på Grafisk design och Illustration på Konstfack och med frilansprojekt. Jag har även hittat tillbaka till min grafikpassion och spenderar så mycket tid jag bara kan med att trycka.

Var det ett svårt beslut att stänga ned agenturen?
– Ja, jag kommer att sakna samarbetet med alla fantastiska Nu-illustratörer. Det har varit jättespännande att få följa och ta del av deras kreativa arbete. Nu Agency startade i slutet av 2008. Tiden går fort när man har skoj.