Ny beta-Publisher från Serif

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2018-08-31

 | 

PUBLICERAD 

2018-08-31
Serif, som tidigare släppt redigeringsprogammen Affinity Designer och Affinity Photo, släpper nu en gratis beta-version av sin senaste mjukvara, Affinity Publisher.

Den nya Publisher-appen kommer att integreras helt med Designer- och Photo-apparna, så ägarna av alla tre program kommer att kunna gå sömlöst mellan de olika apparna i samma arbetsflöde. Denna integration kommer dock inte göras förrän senare i betaperioden.

– Från de tidigaste dagarna när vi visualiserade Affinity-sortimentet planerade vi en oöverträffad trio av snygga, supermoderna appar skapade för att fungera med den senaste tekniken – ultrasnabbt, med fantastisk kraft och utan onödigheter, säger Serifs verkställande direktör Ashley Hewson och fortsätter:

– Det sista steget mot att uppnå den inledande ambitionen kommer med lanseringen av Affinity Publisher. Det är en helt ny app som vi tror kommer att revolutionera desktop publishing på samma sätt som Affinity Photo och Affinity Designer har skakat om professionell fotoredigering och grafisk vektordesign.

Beta-användarna är enligt Hewson viktiga för att se vad som funkar och vad som inte funkar. Han påpekar att i och med att appen fortfarande är en beta-version bör användare inte använda den för att göra viktiga arbeten än.