Showroom för förpackningssamarbete

TEXT 

Camilla Buch

ÄNDRAD 

2015-04-01

 | 

PUBLICERAD 

2015-04-01

2015-03-25 09.15.50Antalis butik på Birger Jarlsgatan.

Mellan 8 och 24 april kommer pappersgrossisten Antalis showroom intas av förpackningsföretagen Iggesund och Profilskaparen.

Antalis showroom, på Birger Jarlsgatan i Stockholm, visar dagligen företagets produkter för inspiration, med en dummyverkstad på nedre våningen.

Under de veckorna kommer Profilskaparen, ett företag som sedan 30 år tillverkar specialtillverkade profil-förpackningar för företag/produkter, hålla förpackningsverkstad där istället, och under gästspelet kommer Profilskaparen dela ut en specialtillverkad förpackning i Invercote som tagits fram i begränsad upplaga tillsammans med Iggesund och Antalis.

”Under vardagarna kommer flera av Profilskaparens medarbetare att finnas på plats i butiken. Profilskaparens bokbindare Johan kommer att visa hantverket med att tillverka klädda produkter och exklusiva förpackningslösningar 8–9 april och 13–14 april. Det kommer även ges möjlighet för besökarna att själva bygga sina lådor. I butiken får du möjlighet att tala med Profilskaparens projektledare och hantverkare för att få tips och idéer till förpackningslösningar.” skriver Profilskaparen i ett pressmeddelande.

Profilskaparex3Profilskaparens medarbetare. Från vänster: Anders Thunborg, Åsa Örtenblad, Johan Holmdahl.